Keiju Merisuola on täyteläinen ja maukas levite, jossa yhdistyvät luonnon oma rypsiöljy ja hienonnettu merisuola. Hieman voimakkaammin suolattu palmuöljytön Keiju…
Lue lisää
Sieni-kimchitoastit
4
Yhteistyöresepti
Tämä resepti on yhteistyöresepti Saara Atulan kanssa.
Happaman tulinen kimchi, kermainen kastike, umamiset sienet ja rasvassa rapeaksi paistetut leivät, jotka saavat nuotiosta vielä savuisen aromin. Tulet rakastumaan!
Ainekset: |
|
8 palaa |
Täysjyvä-/ruispaahtoleipää
|
Keiju Merisuolaa
|
|
5 dl |
suppilovahveroita tai muita sieniä
|
1 dl |
hummusta
|
1 dl |
kimchiä
|
ruohosipulia
|
Valmistusohje
Paista suppilovahveroita aluksi kuivalla pannulla, kunnes sienistä on lähtenyt nestettä. Lisää nokare Keiju Merisuolaa ja paista sieniä pari minuuttia. Voitele kaikki leipäsiivut Keiju Merisuolalla. Lisää neljälle leipäsiivulle hyvä kerros hummusta. Nostele päälle pari ruokalusikallista kimchiä per leipä ja jaa paistetut sienet vielä leiville. Lisää päälle ruohosipulia. Nosta toinen leipä kanneksi. Paista leivät Keiju Merisuolassa nuotiopannulla molemmilta puolin rapsakoiksi. Nauti!